oktober 2020

Få besked på sms eller mail

Kommunen er nu igang med levering af de nye 2-rums beholdere. Du kan tilmelde dig beskedservice, så du får besked på SMS eller mail dagen før dine nye affaldsbeholdere til genanvendeligt affald bliver tømt. Du kan også vælge at få besked om, hvornår det er sidste tilmeldingsfrist til storskraldsordningen.

OBS: Du kan først tilmelde dig beskedservice, når du har modtaget de nye beholdere.

Tilmeld dig service / ret din tilmelding

bestyrelsen

Onsdag den 26. august 2020 afholdt vi vores ordinære generalforsamling i festlokalet på Torvet – lidt forsinket i år pga corona-forholdsreglerne.

Beretningen fra mødet indeholder bl.a. oplysninger om opsætningen af en ny hjertestarter ved Tennisklubben samt andre aktiviteter i årets løb. I havde indsendt flere forslag, som skabte livlig debat. Du kan læse om det her: NG – Generalforsamling 2020.

Referatet fra generalforsamlingen finder du her: Referat

Har du fået en ny nabo?
Hvad med at sige velkommen med vores invitation til grundejerforeningen? Den finder du her: NG-Velkomstbrev. Vi kan printe den for dig, hvis du skriver/ringer.

Sammen er vi stærkere.